Sivut

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kirjahyllyuutisia

Huh huh, onpa tänään saanut käyttää kunnolla rakennustaitojaan. Käytiin nimittäin miehen kanssa tänään Ikeassa kirjahyllyostoksilla. Oma vanha hyllyni kun oli hyvin heiluvainen eikä siihen enää edes mahtunut kaikki kirjani. Uusia teki siis mieli. Mukaan tarttui kaksi Billy-hyllyä ja tilaa on toivottavasti ainakin kaikille tämän vuoden kirjahankinnoille. Nyt kun kaikki kirjat ovat tuossa tuntuu kuin niitä olisi yhtäkkiä kamalan paljon; pienessä hyllyssä ja kirjakasoina tuo määrä ei tuntunut läheskään yhtä suurelta.

Pienihän tämä oma kotikirjasto on jos vertaa useaan kanssabloggaajaan. Mutta onhan tässä hyvin aikaa kartuttaa hyllyä nyt kun opiskeluajat ovat ainakin toistaiseksi mennyttä elämää.


Vielä pieni kokoelma, joka toivottavasti kasvaa vuosien kuluessa...

8 kommenttia:

 1. Mikäs on järjestyksen teemana :P ? Aakkosten mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, aakkoset. :D Värien kanssa en jaksa säätää. Tosin haaveissa ois, että joskus ois oma kirjahylly Kingille, toinen Keltaiselle, yhdessä kirjallisuuspalkinnon voittajia ja sit loput teemoittain/aakkosittain.

   Poista
 2. Mikä on ensivaikutelma Billystä?

  Meillä(kin) kirjahyllyt pullistelevat ja olisi jossain vaiheessa ajankohtaista hankkia uudet säilytystilat kirjoille... Ensin pitää luopua sikinsokinsinnepäin-järjestyksestä ja kokeilla aakkostusta (Kingit ovat tietysti lasiovisessa, ettei vain kuka tahansa räpellä ja sotke niitä eivätkä pölyynny ;)), jotta näen miten paljon tilaa puuttuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintaisekseen tuntuu yllättävän tukevalta ja massiiviselta. Kokoamisessa meinasi mennä välillä hermot, mutta niinhän se on kaikkien koottavien kanssa. Imee hyvin kirjoja. Paljon tosin kulkeutuu hyllyistä puupölyä, joten jos on astmaa tai muuta niin en suosittele ainakaan itse kokoamaan.

   Poista
  2. Kokoamisesta (ja myös astmasta) onkin kokemusta (edellisestä minulla, jälkimmäisestä lähinnä miehellä), nimim. kotona uusi Ikean sänky ;) Puupöly taitaa mennä siinä kirjapölyn rinnalla ;) Pyyhitään enimmät pois...

   Poista
  3. Ikean tuotteiden kanssa saakin hyvin kokoamiskokemusta. ;) Tuo puupölyn määrä ei varmastikaan ole yhtä häiritsevä esimerkiksi valkoisessa kirjahyllyssä, mutta tuosta mustasta se paistaa edelleen oikein kunnolla läpi...

   Poista
 3. Toisten kirjahyllyihin on hauska kurkata näin virtuaalisestikin ;)

  Minäkin odottelen parhaimmillani uusia kirjahyllyjä kotiin. Tai no, eihän tässä pitäisi kun käydä ne hakemassa, mutta juuri tuo kokoamisprojekti hirvittää jo etukäteen... mutta eiköhän tässä piakkoin tarvitse omatkin hyllyt hakea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti olet jo saanut hyllyr haettua ja koottua. Eipä tuo kokoamusprojekti ikinä omiinkaan suosikkeihini kuulu, mutta ajattelin positiivisesti: sitten on ainakin taas tilaa kirjoille ja kotona siistimpää.

   Poista